Balneari de Vallfogona

El Balneari de Vallfogona és un nucli de població del municipi de Vallfogona de Riucorb. Es troba situat a 1,5 km del municipi, va ser fundat pel barceloní Mn. Miquel Piera Martí (1901) per posar en servei les aigües mineromedicinals  que hi ha a la zona des de temps antics, les quals foren declarades d’utilitat pública el 1903.

Ubicat en un lloc d’excepcional bellesa i interès natural, permet gaudir de la tranquil·litat necessària per assaborir tots els elements que ofereix el seu entorn rural, envoltat d’una variada i abundosa vegetació característica de la vall del Corb. Amb els seus establiments hotelers i cases de lloguer, juntament amb la variada vegetació dels  jardins, és el lloc ideal per  prendre-hi les aigües medicinals d’excel·lents propietats terapèutiques, fer excursions o descansar.

Vallfogona de Riucorb és membre de l’ Associació de les Viles Termals de Catalunya. Aquesta associació, formada per municipis amb aigües termals-mineromedicinals, neix amb l’objectiu de crear un espai comú de coneixement que permetrà dur a terme actuacions d’investigació, desenvolupament i innovació per potenciar la protecció mediambiental i sanitària de les aigües mineromedicinals i posar en valor l’oferta turística i les particularitats de cada municipi.

                               

                                                  Vés a la pàgina web

Menu