Arxiu comarcal

El fons documental de l’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb, concretament la major part de la documentació inactiva, està dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, on s’ha classificat i descrit convenientment.

En general, la documentació anterior a 1987 està inventariada a nivell d’unitat d’instal•lació. La documentació més propera, així com la totalitat dels llibres d’actes del Ple, les sèries relatives a obres i urbanisme i part de les sèries de serveis militars i població, estan catalogades.

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant el cercador ‘Arxius en Línia’ posa a disposició de la ciutadania i del públic en general l’esmentat catàleg parcial, del que s’ometen les descripcions que contenen noms propis de persones. És el cas, entre d'altres, de les sèries d'obres de particulars i d'activitats d’incidència ambiental.
Les actes del Ple estan digitalitzats i les reproduccions són disponibles al centre. Les actes del Ple fins l'any 1956 també són visibles a Internet a partir del catàleg on-line.

A la web de l’Arxiu Comarcal també trobareu la informació relativa al centre, així com un accés al cercador “XAC_Premsa”, que recull la premsa històrica local i comarcal digitalitzada pels arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El cercador ‘Arxius en Línia’ permet tres tipus de cerca. Per accedir directament al fons de l’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb cal que cerqueu per inventari. Aquí en teniu l’exemple:

 

 

 

 

 

Menu